Profesionální FOTO

04.11.2014 17:25

Profesionální fotografické služby

Svěřte se specialistům na fotografické služby. Náše studio v Praze nepůsobí jen v regionu Praha! K dispozici máte kompletní nabídku fotografických služeb, záleží jen na vás, zda chcete nafotit portrétní, reportážní, umělecké, reklamní nebo propagační fotografie. Fotografické služby na nejvyšší úrovni poskytujeme ve všech výše uvedených oblastech a to především díky našim dlouholetým zkušenostem vrámci různorodých fotografických zakázek většího či malého (soukromého) rozsahu.

FOTO DANIEL STUDIO = kvalitní fotografické služby za dobrou cenu!

V případě objednávky nás kontaktujte na telefonu 602391069 Daniel Šíma

V rámci fotografických služeb zajišťujeme nejen focení, ale samozřejmě také úpravu fotografií a jejich finální zpracování. K realizaci všech uvedených fotografických sužeb používáme moderní a profesionální techniku. Jsme plně vybaveni na focení v exteriérech, nebo nás můžete navštívit v našem fotoateliéru, kde se budete cítit jako doma a především vás překvapí vstřícnost a přátelská nálada našich spolupracovníků. V klidu tak můžete s naší pomocí nafotit krásné památeční fotografie (dětské, těhotenské...), perfektní akty nebo své prezentační portfolio pro modeling.

Nabídka fotografických služeb

     -  Svatební foto.
     -  Reportážní foto. 
     -  Ateliérové foto.
     -  Reklamní foto.
     -  Školní foto.

Naše studio je schopno vytvořit kompletní přípravu, včetně líčení a účesu.

Kvalitní fotografické služby poskytujeme za dobrou cenu. Ať už památeční foto, nebo reklamní, vždy se bude jednat o nádherné fotografie, které budete chtít rádi ukázat kdykoliv to jen půjde.

Při realizaci fotografických služeb pracujeme nejen kvalitně, ale zakázky vyřizujeme rychle, navíc nemusíte dlouze čekat na termíny focení v ateliéru. Na exteriérové focení se dopravíme vlastním vozem. Oceníte také přátelskou a uvolněnou atmosféru.

 

Zpět

Kontakt

Daniel-system-studio
Táborská 25 Praha 4 140 00 PROVOZNÍ DOBA
PO - PÁ 7.30-20.00 Sobota: dle dohody

+420261216936
+420724975948
facebook: Daniel-system-studio

© 2011 Všechna práva vyhrazena.Daniel-System-Studio

Tvorba webových stránek zdarmaWebnode